Dag 10. Donderdag 8 augustus.

Goedemorgen, Justin Visser hier, het is alweer de 10e dag en we begonnen de dag met een ontbijt met muziek tussendoor van de muziekgroep. Toen het kwart voor 9 was zwaaiden we nog even Arne en Jolanda uit die de vlucht terug moesten nemen. Na even pauze na het ontbijt gingen we verder met wat korte presentaties. We moesten onze taal uitwisselen met de Rwandezen bij de presentatie wat iedereen had voorbereid. Na de 1e presentatie viel opeens Ellie door haar stoel, dat was effe geinen. 

Aan het eind van de ochtend kregen we nog een presentatie over Rwanda en over hoe de bruiloften hier worden gevierd doormiddel van een toneelstukje. Na dit hebben we nog wat dansen van de bruiloften geleerd en kregen we ook Afrikaanse kleding er voor aan. Hierna hebben we lekker gegeten en veel ananas op met een lekker frisdrankje.

Na het middageten gaan we op weg naar het voetbalveld, het is een eindje lopen maar we komen bij een mooi voetbalveld uit. We gingen een potje 11 tegen 11 spelen, Nederland vs Rwanda. De pot was erg gezellig maar helaas na de 1e helft 2-0 achterstand. De tweede helft gingen we wat meer naar voren spelen en uiteindelijk is het 4-1 geworden, toch een ere goal. 

Nu gaan we eten en zo het avondprogamma voortzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *