Dag 11. Vrijdag 9 augustus.

Om 06:21 waren de eersten al weer wakker en als er 1 wakker is dan moet iedereen gelijk… Vandaag was het eindelijk zo ver dat we hagelslag en vruchtenhagel mochten eten. Wat was dat een feestje! Iedereen ging verkleed naar het ontbijt. Berend won de prijs voor beste outfit met een knal oranje jurkje aan en rode Pippi langkous vlechtjes. Na het eten hebben we alle jongeren van rwanda ook oranje spullen gegeven dus iedereen zag er nu helemaal fantastisch uit. Toen hebben Rik, Anthon, Ruth, Joris en Cheryl een presentatie gegeven en tussendoor deden we nog spelletjes. Later op de middag gingen we oud-hollandse spelletjes doen zoals spijkerpoepen. De rwanda jongeren vonden het wel lastig maar wel leuk. Ook zijn er weer wat mensen door de stoeltjes gekrakt en zijn er weer bizar veel foto’s van ons genomen omdat we zo bekend zijn. Nu zijn er allemaal mensen goed bezig met het eten te maken voor vanavond. Daarna gaan we de talentenshow doen met de groepjes die zijn gemaakt. Wordt vast weer gieren. nou het gaat dus allemaal nog goed hier hoor!

Fijne dag! Groetjes Bente en Noa

1 reactie op “Dag 11. Vrijdag 9 augustus.

  1. Wat maken jullie ongelofelijk veel mee in korte tijd.
    Lief en leed delen jullie met elkaar!
    Geweldig mooi om te lezen hoe jullie het allemaal op je eigen manier beleven en opschrijven!
    Fijne reis verder ….

    groetjes Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *