Dag 13. Zondag 11 augustus.

Hoi hoi vandaag gingen we om 9:00 al naar de kerk, hier was het erg warm en mochten we weer twee liedjes zingen. Daarna hebben Anton en Cheryl nog ‘Halleluja’ gezongen. Na dit gingen ze nog allerlei andere liedjes zingen, maar op een gegeven moment werd Elly niet lekker en ging de kerk uit. Ik ben hier samen met Bente en Berend achter aan gegaan en uiteindelijk ben ik samen met Elly eerder vertrokken uit de kerk terug naar huis. Toen was alleen de sleutel van mijn kamer nog in de kerk dus kon ik niks doen. In de middag zijn we naar de twa geweest. Dit zijn de aller armste mensen van Rwanda we hebben hier rond gekeken en het was erg indrukwekkend daarna hebben we nog bij Policarps huis gezeten en nu zijn we net klaar met eten. Vanavond nog even keten en daarna weer lekker naar bed, want wat heb ik de vorige nacht goed geslapen! 😊 “

Ruth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *