Dag 15. Dinsdag 13 augustus

Halloo mensjes,

Wat is het vandaag toch een leuke dag en zeker als je veel van kinderen houdt zoals wij! Eerst gingen we naar een kleuterschool waar we heeeeel lief ontvangen werden. Toen we aan kwamen begonnen ze met zingen en dansen. Ze zongen ‘Happy to see you.’ Daarna kregen we een rondleiding door alle klassen. Daarna hebben we nog konijntjes gezien in een heel klein hokje. Rond 10 uur hadden we koffie pauze en hadden we heerlijke dubbelekaakjes met spul ertussen. Daarna gingen we met de bus en auto naar een landbouwproject. Daar waren mensen hard aan het werk. Dit keer niet alleen de mannen maar ook de vrouwen! Ook daar waren allemaal leuke lieve kindjes dus we hebben eigenlijk alleen maar met de kids gespeeld en niet gewerkt…. oeps. We waren daar een klein uurtje en gingen toen door naar de technische school. Het was echt een hartstikke mooi gebouw. In de kamers die we allemaal zagen stonden allemaal dingen van hout en dat was allemaal gemaakt door de studenten. We hebben daar nog geluncht en nog heel veel potjes gevolleybald. Helaas waren we niet zo best en vooral Barth Tieman niet. Toen we terug kwamen bij de slaapplek kregen we gewoon CHIPS! Echt heeeerluk! Vanavond gaan we nog eten en de grote ken je reisgenoten quiz nakijken. Dan inpakken voor morgen want dan gaan we weer verder reizen. Nou vandaag hebben we hartstikke veel leuke instafototjes gemaakt dus check de gram! We houden van jullie allemaal!

Joe joe

Bente en Noa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *