Dag 16. Woensdag 14 augustus.

We werden wakker bij de zusters, toen moesten we in de vroege morgen een rit maken naar Isano, het verblijf waar we onze eerste nachten in Rwanda hebben doorstaan, toen we daar aankwamen was het bijna lunchtijd en lunchen deden we bij gezinnen. De groep werd in groepjes van 2 of 3 ingedeeld, we kregen cadeautjes mee en gingen voor het aankomende eten naar de kleihuisjes toe. Ik persoonlijk ging met weinig vertrouwen daarheen en het viel alsnog een beetje tegen. Daarin was wel een groot verschil, want bij andere groepen was het wel heel erg gezellig. Om 2 uur verzamelden we allemaal weer bij Isano en gingen we in 3 groepen naar de markt in het centrum van Kigali. Althans dat was het plan, na wat complicaties bij de groepsindeling en nadat de bus, die  groep 2 zou brengen, een half uur later aankwam besloten we dat groep 3 niet naar de markt zou gaan. Hieronder vielen Ruth, Ruurd en ik. Toen de avond viel, kwamen de twee groepen terug en gingen we aansluitend eten. De avond was zonder activiteiten en liep dus ook voor de rest op rolletjes. De volgende dag moesten we om 3:30 opstaan ivm de safari.

Barth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *