Dag 8. Dinsdag 6 augustus

Vandaag zijn weg gegaan bij ons gastgezin, na daar 4 nachten geslapen te hebben! In de ochtend zijn we naar een school geweest en hebben we daar tijdens de lessen mogen meekijken! Dit was erg leuk! Daarna gingen we nog naar het ziekenhuis dat vond ik (ruth) erg leuk! We hebben op zalen mogen kijken en hebben veel uitgelegd gekregen!

In de middag zijn we met de auto naar het summer camp gegaan, dit was behoorlijk lang rijden. Toen we hier aankwamen hebben we nog even rustig aan gedaan en daarna zijn we uit eten geweest! Dit was heerlijk EINDELIJK weer pizza! We hebben een onwijs gezellige avond gehad daar en dit was ook goed voor de groep. We hebben ook nog een zelfgeschreven lied gezongen voor Jolanda omdat zij jarig was.

Toen we eenmaal terug kwamen van het restaurant hebben we helaas te horen gekregen dat de oom van Arne is overleden. Dit hakte er diep in bij de groep, iedereen was emotioneel. Dit kwam omdat het allemaal erg onverwachts was! 

Wij gaan nu lekker slapen en jullie horen morgen weer van ons!

Tot morgen, Ruth!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *