Dag 9. Woensdag 7 augustus.

Goedemorgen mensen in Nederland!

Wij zijn wakker geworden in het summercamp. Maar de ochtend in Rwanda verloopt niet zo als gehoopt. Iedereen loopt door elkaar heen, omdat Arne naar huis gaat vanwege omstandigheden en Noor is nog ziek. Na een hele hoop gebel met Nederland, lijkt alles geregeld en kan Arne op naar huis samen met Jolanda.

Even een andere mindset, lekker eten en daarna volleyballen met de jongeren van het summercamp. Voordat we vertrekken naar het volleybalveld, krijgen we te horen dat er een vergissing is en dat Arne en Jolanda weer terug komen ivm met de vlucht. We speelden de Rwandezen vs de Nederlanders tijdens het potje volleybal. Helaas komen wij 2-0 achter, maar wij geven niet op natuurlijk en zo winnen wij met 3-2 van de Rwandezen.

Eenmaal terug bij het kamp gaat iedereen lekker douchen en relaxen met elkaar. Na het avondeten komen we nog even bij elkaar om te praten over hoe we de reis tot nu toe vinden gaan en als afsluiting zingen we een aantal nummers met elkaar.

Berend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *